Home Uw Verblijf Tarieven Historisch In de buurt Contact

Uw verblijf in de "Anc. Seigneurie de Boucaut"

Onze hoeve beschikt over drie volledig gescheiden vakantiewoningen.

Gîte L’écurie

Het eerste vakantiehuis, l'écurie, beschikt over een grote en ruime leefruimte met een ingerichte keuken (micro-golf, vaatwasser, diepvries en koelkast..). Er is centrale verwarming door middel van een pelletkachel. In de woonkamer is er een divan-bed voor 2 personen. Op het gelijkvloers zijn er 2 toiletten.

De 1ste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers met in totaal 9 éénpersoonsbedden en een dubbelbed. Er zijn 2 badkamers (1 met wastafel en ligbad, 1 met wastafel, douche en toilet).

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Daarnaast kunt u genieten van het tuinmeublilair, een barbecue, een ruime afgesloten parking en een gazon met kinderspelen. Er zijn eveneens kleine boerderijdieren aanwezig.

Hier ziet u een aantal foto's van gîte l'écurie.

Gîte Le fenil

Deze gîte bevindt zich op de 1ste verdieping en bestaat uit een living met ingerichte keuken , een divanbed voor 2 personen en een enkel bed. Le fenil heeft ook een slaapkamer met 2 enkele bedden en badkamer met douche, wastafel en toilet. C.V., terras met meubilair en inkomhal. Deze gîte is voorzien voor 3/5 personen.

Hier ziet u een aantal foto's van gîte le Fenil.

Gîte L"étable

L’étable: deze woning bestaat uit een ruime living met ingerichte keuken, eet- en zithoek met hout-kolenkachel, 1 slaapkamer en badkamer voorzien voor personen met beperkte mobiliteit en 1 toilet GLV, op de verdieping zijn er 2 slpk  (1x3 + 1x2), 1 badkamer en 1 toilet.

Deze woning kan samenverhuurd worden in 1 geheel met le fenil.

Hier ziet u een aantal foto's van gîte l'étable.


Hier ziet u een aantal foto's i.v.m Tuin en Parking.